Experienta unei degustari de ciocolata
... la tine acasa


Te topesti dupa ciocolata? Esti curios(a) sa testezi sortimente noi sau extravagante? S-ar putea sa avem ceva pentru tine.Nu e necesar sa mananci o tableta intreaga pentru a-ti satisface curiozitatea unei noi si delicioase ciocolati.
De aceea, ne-am gandit sa venim in ajutorul iubitorilor de ciocolata cu un pachet prin care poti beneficia de experienta unei degustari de ciocolata...direct la tine acasa.


Kit degustare ciocolata

Choco Tasting Kit

In fiecare luna primesti 5-6 varietati mini ciocolati , atent selectionate, sortimente artizanale, extravagante sau din cacao single origin, brand-uri pe care nu le gasesti usor in supermarket. + Brosura cu povestea fiecarui sortiment in parte si tasting notes.
Selectia poate fi personalizata in functie de preferintele tale (ciocolata alba, amaruie sau cu lapte).

de la 30,99 RON

**Transportul (9 RON) e inclus in pret.


Alege cat timp doresti sa primesti cutia cu ciocolata

Plata se face in sistem ramburs

Pachetele cu ciocolata se trimit la sfarsitul fiecarei luni.Cate ceva despre noi


Ne place ciocolata adevarata, facuta cu unt de cacao, iubim gusturile noi si texturile diferite, dar si ingredientele extravagante. Credem ca fericirea vine din experiente. De aceea vrem sa iti trimitem in fiecare luna un dram de fericire printr-o selectie de sortimente speciale de ciocolata, care sa te bucure pe tine si pe cei dragi tie! :)

sharing is caring